ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ Β' ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ

Στο δεύτερο κύκλο των Σεμιναρίων Κινηματογράφου με εισηγητή το Δημήτρη Μπαβέλλα στο Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ, υπό τον τίτλο “Κατασκευάζοντας μια ταινία” οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία του γυρίσματος και της αποπεράτωσης μιας κανονικής ταινίας!
 
Με την απαραίτητη καθοδήγηση και εκπαίδευση, οι μαθητές του σεμιναρίου καλούνται να κατασκευάσουν μια μικρού μήκους ταινία αντιμετωπίζοντας όλες τις αντιξοότητες αλλά απολαμβάνοντας παράλληλα τη χαρά της τελικής δημιουργίας.
 
 

ΔΟΜΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Απώτερος σκοπός είναι το γύρισμα μιας μικρού μήκους ταινίας εξ ολοκλήρου από τους μαθητές – οι οποίοι θα οργανώσουν, θα προετοιμάσουν και εντέλει θα γυρίσουν μια ταινία μικρού μήκους. Κατόπιν, η ταινία θα μονταριστεί, θα ολοκληρωθεί και θα είναι έτοιμη για προβολή, ακόμη και εκτός σεμιναρίων (για παράδειγμα σε κάποιο Φεστιβάλ).
 
Για να παρακολουθήσει κάποιος το β’ κύκλο του σεμιναρίου, η συμμετοχή στον α’ κύκλο ή  γενικώς προηγούμενη εμπειρία είναι επιθυμητή αλλά ΟΧΙ απαραίτητη.
 
Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν τον β’ κύκλο μπορούν να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και καλούνται στην πρώτη ανοιχτή εισαγωγική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στις 5 μ.μ. Συμπληρώστε στο πεδίο “Σημείωση” μερικά πράγματα για τον εαυτό σας (τυχόν εμπειρία, σχετικά ενδιαφέροντα).
 
Σημειώνεται ότι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, ενώ υπάρχει η πιθανότητα συνέντευξης των ενδιαφερομένων πριν από την αρχή των μαθημάτων.
elΕλληνικά
en_GBEnglish (UK) elΕλληνικά