Delta 7even

Delta 7even

Το DELTA 7EVEN είναι μια στενάχωρη και συνάμα τρυφερή ταινία, που αφηγείται την ιστορία μιας post-punk μπάντας που αποτελείται από ενήλικες με μαθησιακές δυσκολίες και τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά την ξαφνική αυτοκτονία ενός από τα μέλη. Καθώς η ταινία εμπεριέχει ακόμη και την αυθεντική μουσική του συγκροτήματος, μας εντάσσει στον κόσμο τους καθώς παρακολουθούμε τις συνέπειες της αυτοκτονίας μέσω των διαφορετικών τρόπων όπου κάθε μέλος θρηνεί.  

Τα γυρίσματα διήρκησαν ένα ολόκληρο έτος, πριν και μετά την τραγωδία, έτσι η ταινία ακολουθεί την μπάντα καθώς περνούν τα στάδια του θρήνου και βγαίνουν πιο δυνατοί από αυτό, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και όρεξη να συνεχίσουν. 

Η DELTA 7EVEN είναι ένας ύμνος στη νευροποικιλότητα και την αλληλεγγύη και προσφέρει μια μοναδική οπτική στη δύναμη της ομάδας αρνούμενοι να ζήσουμε μέσα στα στερεότυπα. 

Ξεπερνώντας κάτι τόσο σοβαρό, το συγκρότημα μιλάει για την δύναμη της δημιουργικότατης καθώς μας δείχνει το πόσο σημαντική είναι η αγάπη και η ενότητα μπροστά στα χειρότερα που μπορεί να σου προσφέρει η ζωή.    

Σκηνοθεσία: Rosie Baldwin

Σενάριο: Rosie Baldwin

Παραγωγή: Rosie Baldwin

Διάρκεια: 40´

Χώρα Παραγωγής: Ηνωμένο Βασίλειο

Ετος Παραγωγής: 2019

Προβολές:  Καλαμάτα 22/1 (21:30)

elΕλληνικά
en_GBEnglish (UK) elΕλληνικά